diumenge, 11 de setembre del 2011

Va tornar a passar...




Un cop més, sota una lluna gairebé plena (segons l’experta, un 97%), ens vam tornar a trobar i ens ho vam tornar a passar bé junts. L’artífex de nou en Ferran, que aquest cop feia anys i ens havia convocat a la platja de la Nova Icària.

Vam posar-nos al dia de les vacances, de lectures, de “secrets de família” (bessones lesbianes), de futurs projectes d’un historiador que s’enceta tot just demà com a profe, de les múltiples ocupacions que tindrà la psicòloga, de que per fi les qüestions laborals de la talladora de dits amb màquina d’embotits finalment s’han resolt i per a bé, de que hi ha qui no sap quin número de peu calça i de qui el calça ben petit. Vam saber també qui té un ordinador d’Acer, qui gaudeix fent punt de creu, i de qui se’n va de congrés i només pensa en l’apunt que ha de penjar i de si hi serà a temps.

Fins i tot vam saber algunes intimitats d’altres amics d’en Ferran, trios, ninos i nines inflables!

Tot amanit per un Ferran com sempre encantador, simpàtic, atent i divertit.

Aquest esperit Berlinès, dona molt si!

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

:-)))))))) (i en podria posar més, però ja s'entén, oi? :)

núria ha dit...

Genial tot fins al moment d'acomiadar-nos al metro! Jo també m'ho vaig passar molt bé. Una festa original i divertida i la sensació de pertànyer a aquell grup, com si es tractés d'una família!

:) jo també

ullsverds ha dit...

quee boniic :)

Lluïsa ha dit...

Junts som un grup molt especial :-)

kika ha dit...

alça aquí! com ens despullem! :-)

Misia ha dit...

Ferran, núria, ullsverds, Lluïsa, kika,
que bé tot plegat!!!!
Petonarros!